Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Victorias och Daniels hemliga semester med barnen – ertappades på restaurang

04 apr, 2024, 06:51 
Här befinner sig kronprinsessfamiljen under påskledigheten.
Annons
Här gör Victoria comeback – på skidor!Brand logo
Här gör Victoria comeback – på skidor!

Kronprinsessan Victoria har rensat i kalendern. Tillsammans med prins Daniel har hon sett till att ta långledigt under påsken, samtidigt som barnen prinsessan Estelle och prins Oscar skuttar runt med vetskapen om att de har påsklov.

Varje år försöker kronprinsessfamiljen ta tillfället i akt och hitta på något speciellt, och det är inte helt ovanligt att man söker sig till varmare breddgrader för att koppla av i ett solskönt klimat, med vajande palmer, härliga sandstränder och svalkande hav.

Annons

Detta är precis vad Victoria och Daniel bestämt sig för att göra i år. Den här gången gick resan till det turistvänliga Mallorca, där de har sett till att möta våren i den populära staden Palma.

Prinsessan Estelle, prins Daniel, kronprinsessan Victoria och prins Oscar
Kronprinsessfamiljen har bestämt sig för att möta våren på Mallorca.Karin Törnblom/TT

Victoria och Daniel på restaurang

En reporter på norska Se och Hör, som också befann sig på semester på Mallorca, fick sig en stor chock när hon såg att kronprinsessfamiljen satt och åt på restaurangen Mar de Nudos.

Restaurangen är belägen vid havet i huvudstaden Palma. Den beskrivs som en stilfull och luftig restaurang, som både serverar medelhavsrätter och japansk mat.

Annons

Enligt reportern var det också det japanska köket som lockade kronprinsessfamiljen, då Victoria, Daniel och barnen alla satt och mumsade på japanska rätter.

”Kom med hela familjen”

Kronprinsessfamiljens besök på restaurangen ska ha skapat en viss uppståndelse.

– De var ett stort sällskap. Kronprinsessan kom med hela familjen, vad som såg ut som två kompispar – och tre livvakter diskret på nästa bord. Stämningen var på topp, säger reportern.

Ja, Victoria och familjen kan njuta några dagar till av den härliga ledigheten. Först på måndag den 8 april är det dags för kronprinsessan att återgå till sitt kungliga arbete.

Kronprinsessan Victoria
Kronprinsessan Victoria har långledigt och kan pusta ut efter en intensiv arbetsperiod.Fredrik Sandberg/TT

Foto: TT

Annons