Victorias och Daniels kärleksbevis – nya bilderna visar

Victorias och Daniels kärlekshistoria har numera många år på nacken, men de strålar som aldrig förr!

I år firar kronprinsessan Victoria och prins Daniel 10 år som förlovade. Det var en krispig februaridag som Daniel gick ner på knä och friade till sin älskade Victoria. Kärlekssagan fick äntligen sitt lyckliga slut! Efter många år som par var de numera förlovade. Sedan följde flytt till Haga, bröllop, Estelle och Oscar.

Victoria och Daniel

En fantastisk bild på Victoria och Daniel som hovet släppte i samband med att de firade sin förlovningsdag tidigare i år.

Men trots att kronprinsessparet varit tillsammans många år, syns det hur kärleken fortfarande spirar mellan dem. Den senaste tiden har de deltagit i flera officiella programpunkter tillsammans, inte minst resan till Bosnien som de nyligen kom hem ifrån. Torsdagen den 14 november besökte Daniel och Victoria BRÅ, Brottsförebyggande rådet, i Stockholm.

Victoria och Daniel under besöket på BRÅ.

Victoria och Daniel under besöket på BRÅ.

Kunskap om brottsutvecklingen i Sverige

Syftet med besöket var att kronprinsessparet skulle få uppdaterad information om brottsutvecklingen i Sverige och kunskap om det brottsförebyggande arbetet, framför allt i socialt utsatta områden.

Victoria och Daniel strålade tillsammans!

Victoria och Daniel strålade tillsammans!

Men det allvarliga ämnet till trots, gick det inte ta miste på hur Daniel och Victoria strålade ikapp. Det märks att de tillbringat extra mycket tid ihop det senaste de ser riktigt avslappnade ut, sida vid sida.

Foto: Linda Broström/Kungl. Hovstaterna, TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: