Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victorias och Daniels privata middag på Amalienborg!

16 sep, 2019, 21:31 
victoria och daniel hemma hos frederik och mary
Victoria och Daniel fick en festlig avslutning på kvällen. Just nu pågår den privata middagen hemma hos Mary och Frederik på Amalienborg.
Annons

Powerminglet hemma hos svenska ambassadören var bara början på kvällen! För kronprinsessan Victoria och prins Daniel tog festligheterna nämligen inte slut där: efter en och en halv timmes nätverkande fortsatte de privat – hemma hos Mary och Frederik.

Frederik och Mary bjöd in till privat middag

Sex minuter över sju kom Victoria och Daniel åkande över slottsplatsen på Amalienborg, och efter ett kort stopp gled de in genom den tunga slottsporten.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel på väg till kvällens privata middag på Amalienborg i Köpenhamn.
Victoria och Daniel på väg in på Amalienborgs slott.

Inne i Frederik VIII:s Palæ, eller Brockdorffs Palæ som det också kallas, väntade sedan kvällens kungliga middag. En helt privat tillställning.

Annons
victoria daniel frederik mary
Första kvällen i Köpenhamn, då blev det så avspänt att Frederik och Daniel tog av sig kavajerna.

Fast det var ju lite oväntat att kronprinsessan Mary inte var hemma när gästerna kom!

Strax innan Victoria och Daniel anlände åkte hon iväg med poliseskort för att hålla tal vid öppnandet av det stora WHO-mötet i FN-byn i Köpenhamn.

I det här palatset bor kronprins Frederik och kronprinsessan Mary med sin familj.
Ser du de tre höga fönstren i mitten? Det var där som bilden på Frederik, Victoria, Mary och Daniel togs tidigare i kväll.

Danska kronprinsessan kom efter sina gäster

Så under tiden fick kronprins Frederik alltså hålla ställningarna på egen hand. Och det ser ut att vara en trevlig middag, som ni ser glimmar ljusen inbjudande i de höga fönstren.

Annons
kronprinsessan mary kronprinsessan victoria
Kronprinsessan Mary skyndade förstås hem för att träffa Victoria och Daniel. Och visst fanns det en god anledning till förseningen.
Här bor kronprinsessan Mary och kronprins Frederik på Amalienborgs slott.
Största paradrummet i Marys och Frederiks Köpenhamnsvåning!

Victoria och Frederik är ju inte bara kollegor, de är sysslingar och goda vänner också, och det är säkert skönt för dem att hinna umgås lite privat innan det hektiska och minutplanerade programmet kör i gång på allvar i morgon.

Foto: Jonas Ekströmer/TT, Helena Wiklund/Svensk Damtidning, Instagram

Annons