Tuffa beskedet till Ewa Westling – Daniel och Victoria informerade om allvaret

28 okt, 2022, 20:00 
https://image.svenskdam.se/BylineIndra.jpg.jpg?imageId=8677472&x=0&y=10.576923076923&cropw=100&croph=67.307692307692&width=1318&height=1318
Indra Nordemar

Beskedet har väckt oro hos Westling-familjen.

Annons
Sanningen om kronprinsessan Victoria och Ewa Westlings relation!
Sanningen om kronprinsessan Victoria och Ewa Westlings relation!

Prins Daniel är som bekant uppvuxen i Ockelbo där hans föräldrar Ewa och Olle Westling bor än i dag.

Att deras son skulle bli prins kunde de troligtvis aldrig ana, men Daniels kungliga liv har inte påverkat dem mer än nödvändigt. De håller fast vid sitt vanliga, lugna och trygga liv i den faluröda villan där Daniel växte upp.

Men nu har den tryggheten delvis tagits ifrån dem, efter det nya beskedet.

Recept.se Nyhetsbrev

Stora smällen för familjen Westling

– Vi har försökt göra ett så generellt och enhetligt system som möjligt, men som ändå träffar de kunder som mött de höga elpriserna, sa generaldirektören Lotta Medelius-Bredhe vid en pressträff på torsdagen.

Ja, de rör sig förstås om de förhöjda el-priserna som många nu står inför, därför kommer regeringen stödja de som drabbats värst – däribland Stockholmarna – men familjen Westling blir utan stöd.

Annons

"Stödet kommer endast att gå till boende i elprisområde 3 och 4, alltså södra Sverige. Det är framförallt där som de onormalt höga elpriserna syns.", går det att läsa på Aftonbladet.

Victoria och Daniels oro efter krisen

Men trots att vissa områden drabbas hårdare än andra, går de ju inte att förneka att faktiskt fler områden än de som får stöd drabbas.

Ockelbo tillhör alltså elområde 2 = noll stöd från staten.

Vi får hoppas att Ewa och Olle Westling, prins Daniels föräldrar, får annat stöd och klarar sig igenom denna kris – så som vi hoppas att det även löser sig för alla andra!

Foto: TT

Annons