Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bara i Svensk Damtidning! Victorias och Daniels vänner på stora slottspartyt

23 aug, 2017, 16:34 
Ellen Myrgård Lindén
Se våra exklusiva bilder!
Annons

Victoria och Daniel var två av gästerna vid Rebecka och Gustaf Wiiburgs stora 40-årsfest i helgen. Någonting som Svensk Damtidning var först med att rapportera om. Dessutom syntes flera av kronprinsessparets närmaste vänner i vimlet.

Festen ägde rum på Ericsbergs slott, öster om Katrineholm i Södermanland, och gästerna anlände i privata bilar eller i inhyrda bussar från Stockholm. Victorias nära väninna Caroline “Kling” Dinkelspiel var på ett strålande humör och log brett i sin vita sommarklänning. Maken Peder var förstås också på plats och han och brorsan Jan “Bröli” Dinkelspiel bytte om i ett hus på ägorna för att sedan promenera till orangeriet i trädgården där välkomstdrinken serverades.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Märktes gjorde också H&M-sonen Karl-Johan Persson, hans hustru Leonie och Katarina och Robert von Horn. Katarina är ju som bekant fadder till prins Nicolas.

Se festbilderna nedan:

 

Foto: Patrik C Österberg

Annons