Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victorias och Daniels vilda glädje – bebislycka i kretsen!

05 jul, 2023, 08:30 

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har nåtts av ett riktigt glädjebesked!

Annons

Under sitt liv har kronprinsessan Victoria haft förmånen att bevittna flera svenska artister. Har det inte varit Victoriadagen eller Victoriakonserten, så har det varit nationaldagsfirandet på Skansen.

Victorias tuffa drottningskolaBrand logo
Victorias tuffa drottningskola

Att Victoria gillar att röra sig till musikens magi är inget nytt. Både hon och prins Daniel gillar att gå på konsert, klappa i takt och försöka hitta rätt stämning till den musik som just då råder.

Så när svenska världsartisten Robyn passade på att komma hem till Sverige, och hålla en spelning på Cirkus i Stockholm 2011, var Victoria självklart på plats för att ta del av popdrottningens hits.

Annons
Kronprinsessan Victoria under Victoriadagen 2003
På Victoriadagen 2003 stod kronprinsessan Victoria och Robyn på samma scen och gungade loss.

Victorias ord om Robyn

På bilder kunde man se hur Victoria lyfte händerna i luften, svängde på kroppen och diggade med till tonerna av låtar som ”Hang on me" och "Dancing on my own”.

Kronprinsessans inlevelse var så briljant att till och med Robyns manager inte kunde tro sina ögon – och efter konserten kunde manager stolt konstatera: ”Er blivande regent dansar jättebra”.

– Hon är gudomlig. Hon är sig själv, sa Victoria till Expressen när konserten var över och låtarna och intrycken hade lagt sig en aning.

Annons
Robyn och kungen
Robyn fick kungens medalj I 8:e storleken för förtjänstfulla insatser som artist och låtskrivare.

Victorias glädje – Robyn har blivit mamma

Att kungafamiljen älskar Robyn är tydligt. Prins Daniel har hyllat henne i ett tal, och för tre år sedan tilldelades artisten medaljen i 8:e storleken och uppmärksammades stort för den påverkan som hennes musik gjort för Sverige.

Och nu har Victoria och resten av kungafamiljen fått ett nytt glädjebesked! Robyn har blivit mamma för första gången, något som artisten själv bekräftar på Instagram.

”Min tid är din för evigt Tyko”, skriver artisten.

Foto: TT

Annons