Victorias och Madeleines hemliga plan – som påverkar kungafamiljen

prinsessan madeleine kronprinsessan victoria

Victoria och Madeleine kan inte träffa varandra just nu. Men systrarna håller tät kontakt och har till och med utformad en gemensam plan för sina familjer!

Victorias och Madeleines liv skiljer sig åt på flera plan. Just nu är det kronprinsessan som håller i den kungliga stafettpinnen, när kungaparet sitter isolerade på Stenhammar, och Madeleine är fast i Florida. Men systrarna har kontakt med varandra hela tiden. Och de har dessutom utformat en gemensam plan som har resulterat i mycket glädje!

Victorias och Madeleines överraskning till barnen

Både Victoria och Madeleine har nämligen valt att överraska sina barn med en valp! När kungafamiljen publicerade sin påskhälsning, i form av en gullig video, fick vi se Florida-familjens nya tillskott – Teddy. Vad Teddy är för ras har hovet inte velat avslöja men vi gissar på en cockapoo, alltså en korsning mellan en engelsk cocker spaniel och en pudel.

prinsessan madeleine hund

Barnen Leonore, Nicolas och Adrienne är överlyckliga för familjens nya hund, Teddy!

I veckan kunde Svensk Damtidning dessutom avslöja att även kronprinsessan har köpt en valp till Estelle och Oscar på Haga. En liten pudel som bara är några veckor gammal. Så otroligt roligt för den 8-åriga prinsessan som har önskat sig ett husdjur i många år.

Victoria och Estelle håller alltid ihop!

I dessa oroliga tider ville Victoria skänka sina barn lite glädje i form av en hundvalp!

Beslutet att skaffa hund har Victoria och Madeleine förstås diskuterat med varandra. En liten valp kräver mycket jobb och förändringar i vardagslivet sätter dessutom barnen på prov. Men framförallt bidrar ju valparna med otroligt mycket glädje. Och känner vi Estelle och Leonore rätt har de pratat mycket med varandra om sina nya, fyrbenta, vänner över FaceTime!

Och behöver kusinerna några hundtips så är det ju bara att vända sig till Alexander och Gabriel, de är ju stolta hundägare till borderterriern Siri.

Foto: TT