Victorias och Sofias privata bilder från hemmet

victorias och sofias privata bilder

Victoria och Sofia är vana vid att bli fotograferade flera gånger i veckan. Men nu är läget annorlunda och de tvingas istället arbete hemifrån. Vi tar en titt de privata bilderna som prinsessorna delat med sig av den senaste tiden!

Coronaviruset har förändrat kungligheternas roll i samhället. Alla i familjen Bernadotte är vana vid att vara ute i landet och träffa människor men nu sätter den aggressiva smittspridningen stopp för den typen av uppdrag.

Istället har de börjat kommunicera mer med bilder och filmer. Allt för att skänka svenska folket lite trygghet och tröst i denna märkliga tid.

Genom kameralinsen har vi fått följa med till Stenhammar, Haga och Villa Solbacken. Unika bilder som vi inte hade fått se om inte situationen såg ut som den gör.

victoria daniel haga

Victoria och Daniel visade till exempel hur en vanlig dag på hemmakontoret ute på Haga kan se ut!

 

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia har dessutom visat upp en bild inifrån sitt badrum, ute på Kungliga Djurgården.

“Det är en ny och främmande situation och många blir påverkade på ett eller annat sätt. Vi tänker på er alla!”, skrev prinsparet under bilden på Alexander och Gabriel, som tvättar händerna.

Och så fick vi se hur Bertils och Lilians vardagsrum ser ut – efter flera år av renovering!

Under torsdagen skickade prinsparet dessutom en privat hälsning från sin härliga trädgård. Deras arbete för ett tryggare internet för barn och unga fortsätter som vanligt och i filmklippet uppmanar Carl Philip och Sofia att visa varandra medkänsla, i dessa svåra tider.

carl philip sofia nej till näthat

Carl Philip och Sofia skickade en privat hälsning från sin trädgård.

Foto: TT, Kungl. Hovstaterna