Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victorias otroliga tal till Daniel på festen – tårar i överflöd

17 nov, 2023, 14:00 

Kronprinsessan Victoria fick alla gäster att gråta – när hon levererade ett vackert tal till sin älskade prins Daniel.

Annons

Hovet valde att lyssna på prins Daniels önskemål. När det så äntligen var dags att fira prinsens 50-årsdag, skedde det under privata former och med ett hemlighetsmakeri utan dess like.

Hör Victorias viktiga ord om hjärtefrågan: ”Investera i oss själva”Brand logo
Hör Victorias viktiga ord om hjärtefrågan: ”Investera i oss själva”

Svensk Damtidning var på plats när 200 gäster anlände till Kungliga slottet, iklädda sina bästa galalooks och med mungipor som utstrålade både glädje och förväntan.

Kronprinsessan Victoria hade gjort sitt yttersta för att hennes älskade Daniel skulle få en fantastisk kväll och ett minne för livet, som han kunde dela med sina nära och kära.

Annons

Victorias stora överraskning

Även om det stora partyt var av privat karaktär, har Svensk Dam tidigare kunnat avslöja den stora, och fartfyllda, överraskning som Victoria planerat för sin älskade prins.

Inför festen hade hon nämligen ingått en pakt med sin kompis E-Type. Prins Daniel visste ingenting i förväg och blev glatt överraskad när eurodiscokungen drog igång sina hits.

– Alltså det var så häftigt – plötsligt under middagen så klev E-Type in och körde sin show med dansare och allt, berättar en av gästerna för Svensk Dam.

– Alla stod upp och hoppade! Stämningen var helt otrolig, taket nästan lyfte!

Martin E-Type Eriksson
Martin E-Type Eriksson showade loss under prins Daniels 50-årsfest.

Victoria fick gästerna att gråta

Det visade sig bli en känslosam afton. Victoria hade fler överraskningar på lager och under kvällen visade hon även sin verbala skicklighet när hon levererade ett tal som fick gästerna att torka tårarna.

Annons

Enligt Svensk Dams uppgifter var talet helt outstanding, helt i paritet med det omtalade tal som Daniel höll till Victoria på bröllopet 2010, och gästerna kunde inte göra annat än att gråta när kronprinsessan visade sin uppskattning till sin prins.

Daniels 50-årsfirande må ha fått stå åt sidan när kungen firade 50 år på tronen, men det tog han igen med råge – mycket tack vare sin älskade Victoria!

Prins Daniel och kronprinsessan Victoria
Kronprinsessan Victoria höll ett tal till prins Daniel som fick gästerna att gråta.

Foto: TT

Annons