Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victorias ovanliga look – visar upp förändringen i tv-sändningen

17 jun, 2022, 10:00 
AvMinna Sarpaneva
Kronprinsessan Victoria

Kronprinsessan Victorias imponerar alltid med sina eleganta och stilsäkra val. Nu visar hon upp en look vi inte är lika vana att se henne i.

Annons
Första bilderna på Madeleine i Sverige • Oscars kungliga debut utomlands • Sanningen bakom Nicolas frånvaro – 3 kungliga snackisar från vecka 24!Brand logo
Första bilderna på Madeleine i Sverige • Oscars kungliga debut utomlands • Sanningen bakom Nicolas frånvaro – 3 kungliga snackisar från vecka 24!

Kronprinsessan Victoria hyllas världen över för sina moderiktiga stilval. Vilket inte är svårt att förstå. Vår framtida drottning har sannerligen ett öga för stil och elegans.

Det går alltid att förvänta sig att kronprinsessan dyker upp chic och sofistikerad , men nu visar hon upp en lite mer ovanlig look.

Kronprinsessan Victoria är känd för sin hållbara garderob

Den folkkära prinsessans stilsäkra val är inte det enda med hennes garderob som hyllas. Victoria har även en historia av att göra hållbara modeval.

Det har flera gånger uppmärksammats att Victoria återanvänder kläder. Bland annat har hon flera gånger synts bära vackra aftonklänningar som hon tidigare burit.

Även drottning Silvias klädkammare tycks vara en storfavorit hos kronprinsessan och hon syns ofta i kläder vi tidigare sett drottningen bära. Snyggt och hållbart.

Kronprinsessan Victoria
Victoria lät hårsvallet hänga fritt i en hästsvans i Kungliga Slottet.

Victoria visar upp annorlunda looken i SVT

Victorias eleganta power-knut har blivit lite av ett signum för kronprinsessan. Men i den två delar långa dokumentären Kungliga Slottet i SVT visar hon upp en lite annan look.

Annons

Hon har nämligen håret i en lite lösare stil än vad vi är vana vid. I dokumentären bär Victoria ett gammelrosa kostymset med en matchande blus. Hon matchar med guldörhängen med rosa stenar och hennes karakteristiska knut är utbytt mot en hästsvans.

Som grädden på moset har kronprinsessan knutit ett matchande hårband runt hästsvansen. Så snyggt!

Kronprinsessan Victoria
Kronprinsessan Victoria i dokumentären Kungliga Slottet.

Följ med på rundtur på Kungliga Slottet

I dokumentären Kungliga Slottet får tittarna ta del av flera hundra år kunglig historia och får en rundtur bland några av de över tusen rum som ryms i slottet. Det handlar om allt från opulenta salar till mörka källarvalv... Och kanske stöter man på ett och annat spöke under en rundtur på det gamla slottet.

Kung Carl Gustaf och hans syster, prinsessan Christina deltar och berättar uppväxten på slottet och kronprinsessan Victoria visar upp sina favoritrum, samt några ovärderliga föremål.

Annons

Kungliga Slottet går att se på SVT Play.

Foto: TT/Rikard Collisöö/Kungliga Slottet/Sveriges Television

Annons