Victorias oväntade agerande har blivit en världsnyhet

Kronprinsessan Victoria
Kronprinsessan Victoria kan konsten att bjuda på sig själv. Under en landskapsvandring i Härjedalen gjorde hon något som fick en hel värld att reagera!
Annons

Victoria har många talanger och att flossa är faktiskt en av dem! Det var under en landskapsvandring i Härjedalen, förra året, som kronprinsessan visade att hon är en riktig dancing queen.


Under vandringen besökte Victoria nämligen Vemdalens skola och när musiken började dåna ut mot skolgården började vår blivande drottning röra kroppen i takt med musiken.

Annons

Så här gör man när man flossar!

Du ska ha raka armar och knutna nävar. Och sedan ska du svänga armarna från sida till sida, omväxlande bakom och framför kroppen, samtidigt som du svänger höfterna från sida till sida i motsatt riktning. Att det kallas just för flossa beror på att dansen fått sitt namn efter tandtråd – floss på engelska

kronprinsessan victoria

Annons

Att kungligheter släpper loss på det här sättet hör inte till vanligheterna, vilket gjorde att Victorias “flossande” blev en världsnyhet! Brittiska Daily Mail var en av de tidningar som uppmärksammade kronrinsessans spontana dansshow.

Se Victoria flossa i videon nedan:

 

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

7 kommentarer till “Victorias oväntade agerande har blivit en världsnyhet”

 1. Catrin skriver: 22 augusti, 2020

  Ja, vi är verkligen välsignade med en folklig kronprinsessa som inte är rädd att visa att hon är en vanlig människa…förstår vi hur lyckligt lottade vi är i Sverige?!


 2. Chris skriver: 22 augusti, 2020

  Någon som vet om en folkomröstning om monarkins vara eller icke vara är aktuell i Sverige…???


  1. charlotte skriver: 24 augusti, 2020

   Folkomröstning????? Stefan Löfven är mycket rädd om vår kungafamilj.


 3. Anna skriver: 24 augusti, 2020

  Världsnyhet…ja, i hela Sverige!


 4. Anna skriver: 24 augusti, 2020

  Charlotte,
  Jag hoppas att du är ironisk eller driver med oss…på vilket sätt skulle Stefan L – som företräder ett parti som har införandet av republik i partiprogrammet – vara rädd om kungafamiljen…?!?!?


  1. charlotte skriver: 25 augusti, 2020

   Anna,
   Stefan Löfven har sagt i en intervju att “rör inte kungafamiljen, för då får jag inte ugnspannkaka av min mor”. Hans mor är alltså rojalist och jag tror ärligt att Löfven värnar om monarkin. Jag förstår att det kan vara ironi också naturligtvis.


 5. Obs skriver: 25 augusti, 2020

  Så länge våra folkvalda politiker delar ut apanage utan full insyn kommer nog inget att hända, men kanske, kanske finns det något på gång efter pandemin. Alla myndigheter har givetvis egna representanter som kan ta på sig att inviga, tala, klippa band och visa nytt mode etc.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar