Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victorias oväntade agerande har blivit en världsnyhet

22 aug, 2020, 07:00 
https://image.svenskdam.se/image-5471140?imageId=5471140&width=1320&height=689
Ellen Myrgård Lindén
Kronprinsessan Victoria
Kronprinsessan Victoria kan konsten att bjuda på sig själv. Under en landskapsvandring i Härjedalen gjorde hon något som fick en hel värld att reagera!
Annons

Victoria har många talanger och att flossa är faktiskt en av dem! Det var under en landskapsvandring i Härjedalen, förra året, som kronprinsessan visade att hon är en riktig dancing queen.


Under vandringen besökte Victoria nämligen Vemdalens skola och när musiken började dåna ut mot skolgården började vår blivande drottning röra kroppen i takt med musiken.

Så här gör man när man flossar!

kronprinsessan victoria

Du ska ha raka armar och knutna nävar. Och sedan ska du svänga armarna från sida till sida, omväxlande bakom och framför kroppen, samtidigt som du svänger höfterna från sida till sida i motsatt riktning. Att det kallas just för flossa beror på att dansen fått sitt namn efter tandtråd – floss på engelska

Att kungligheter släpper loss på det här sättet hör inte till vanligheterna, vilket gjorde att Victorias “flossande” blev en världsnyhet! Brittiska Daily Mail var en av de tidningar som uppmärksammade kronrinsessans spontana dansshow.

Kronprinsessan Victoria flossarBrand logo
Kronprinsessan Victoria flossar

Se Victoria flossa i videon nedan:

 

Foto: TT

Annons