Victorias oväntade beslut – nu gör Oscar debut!

Prins Oscar och kronprinsessan Victoria med fåren på Haga.

Det ser ut att bli en extra smällkaramell när Victoria firas den 14 juli: Enligt uppgift gör prins Oscar debut på mammas officiella födelsedagsfest.

 

Enligt vad Svensk Damtidning erfar planeras det för en mycket speciell överraskning på kronprinsessan Victorias officiella födelsedagsfest: Prins Oscars gör debut vid Victoriakonserten. Hans första kungliga kvällsjobb!

Prins Oscar får dra på sig kostymen igen.

Prins Oscar får dra på sig kostymen igen.

Uppgifter som delvis stöds av Stephan Rimér som ansvarar för hela arrangemanget:

– Det finns väl en förhoppning och en intention att barnen ska komma med, både när det gäller prinsessan Estelle och prins Oscar. Men det är ett beslut som tas på dagen.

Uppgifter: Prins Oscar gör debut på Victoriakonserten

Prinsessan Estelle var just fyra år, det vill säga lika gammal som prins Oscar är nu, när hon första gången tog plats på Borgholms Idrottsplats, iförd sina knallrosa hörseslkåpor.

Victoria Estelle

Fyraåring Estelle på Victoriakonserten 2016…

Victoria Estelle

…och 2017.

Så blir Victoriadagen på Öland 2020

Ända sedan dess har prinsessan Estelle varit given på första parkett när mamma Victoria firas. Konserten brukar alltid äga rum på Borgholms Idrottsplats, men detta coronaår har arrangörerna fått tänka om totalt, och i år har Victoriakonserten i stället flyttat in på Borgholms slott. En intim konsert och en väldigt liten publik: Det blir bara kungafamiljen! Dock utan kungaparet, som fortsätter sin hemmaisolering, men på Solliden.

Här ska Victoria firas – se filmen:

Foto: TT, Linda Broström / Kungliga Hovstaterna.