Victorias oväntade lyxsmycke får alla att tappa hakan – värt 30 000 kronor!

01 sep, 2022, 11:00 

Det var ingen dålig prislapp!

Annons

Kronprinsessan Victoria är inte känd för att vara den mest flådiga och extravaganta prinsessan när det kommer till klädval. Hon väljer gärna svenskt, återanvänder kläder, och drar sig inte sällan mot välkända alldagliga märken såsom favoriten H&M.

Men även Victoria kan slå på den stora trumman – och det gjorde hon igår!

Fullt upp för kungafamiljen

Recept.se Nyhetsbrev

Semestern är sedan en tid tillbaka slut för våra kungligheter och igår var det minst sagt fullt upp. Förutom att vi hade en födelsedagsprins dagen till ära, prinsparets mellanbarn Gabriel fyllde hela fem år, var stora delar av familjen ute på jobb.

Prins Daniel hade tagit sig en bit norr ut, till Upplands Väsby för jobb, och kungaparet hade roliga festligheter på agendan! Kungaparet var nämligen plats på Stockholms stadshus för att dela ut Stockholm Water Prize, där ingen mindre än kungen själv ledde prisceremonin.

Kronprinsessan Victoria hade ett riktigt hedersamt uppdrag under onsdagen. Hon fick namnge den nya slusskanalen, som byggs för fullt. Att Victoria var där är självklart, den är ju döpt efter henne – Victoriaslussen!

Kronprinsessan Victoria under namngivningen av den nya Slussen, Victoriaslussen
En stolt kronprinsessa!

Chocksumman

Dagen till ära bar Victoria som hon så ofta gör, en powersuit. Att bära en välsittande kavaj och snygga byxor har blivit något av ett signum för kronprinsessan, som hon gärna dyker upp i.

Annons

Denna gång föll valet på en vacker blå färg, kanske inte helt omedvetet, det var ju ett uppdrag som gick i vattnets tecken. Den nya Victoriaslussen ska bland annat säkra tillgången till dricksvatten och hantera ökade översvämningsrisker och höga vattenflöden.

Kronprinsessan Victoria under namngivningen av den nya Slussen, Victoriaslussen
Strålande vacker!

Men på armen hade Victoria gjort ett riktigt elegant och lyxigt val. Ett nätt armband i guld, med en inte så nätt prislapp! Enligt modesajten UFO No more kommer armbandet från svenska Engelbert, och är värt nästan 30 000 kronor! Snacka om lyxigt – utan att se särskilt skrytsamt ut. Och dessutom väldigt snyggt!

Enligt samma sajt har Victoria burit armbandet runt tio gånger, så det verkar vara en elegant favorit i smyckeslådan.

Foto: TT

Annons