Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victorias oväntade vandrings-outfit i Jordanien

16 okt, 2018, 15:30 
Annie-Li Eriksson
Stildrottningen Victoria är alltid propert klädd – till och med när hon vandrar i Jordaniens tuffa öken-terräng!
Annons

Kronprinsessparet rivstartade sin andra dag i Jordanien med en fem kilometers lång vandring – perfekt för Victoria som älskar att promenera! “Jordan trail” som leden heter, sträcker sig över 65 mil, från Umm Qais vid syrisk-libanesiska gränsen till Röda havet.

Kronprinsessparet i Jordanien.

Bar hatt och finblus

Trots den tuffa terrängen fick vi se kronprinsessan i en elegant blus och hatt! På fötterna bar hon ett par nätta gymnastikskor istället för vandringskängorna som vi är vana vid att se henne i under sina landskapsvandringar i Sverige.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Victoria i blus och hatt.

Victoria och Daniel fick sällskap av statsrådet Lena Hallengren som också är med på resan.

Victoria och Daniel i Amman.

Under vandringen fick de information om hur organisationer arbetar med att skydda miljön och samtidigt inkludera och skapa nytta för människorna som bor i området.

Annons
Victoria och Daniel vandrade i Amman.

Victoria tog en vätskepaus och fick smaka på lokalproducerad dryck.

Victoria får någonting gott att dricka.

Därefter var det dags för nästa programpunkt: Jesu dopplats! Jonas Bodin and Karin Bodin från Svenska Kyrkan guidade sällskapet vid Jordanfloden.

Annons
Victoria och Daniel i Jordanien.

Sedan besökte Victoria och Daniel Skandinaviska skogen som kungen fick i present under sitt statsbesök 1989. De ska dessutom göra ett stopp vid ett flyktingläger samt träffa filantropen Jenny Atout Ahlzén, grundare av plattformen Frmtoo som hjälper utsatta människor. På kvällen väntar en middag som ambassadör Erik Ullenhag är värd för. I morgon efter lunch reser kronprinsessparet och Svensk Damtidning vidare till Libanon. Följ vår rapportering då!

Foto: TT/Jonas Ekströmer

Annons