Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victorias sanslösa succé utomlands – detaljen som ingen kan undgå

27 nov, 2023, 10:00 

Kronprinsessan Victoria gör stor succé i utlandet.

Annons

När kronprinsessan Victoria besökte Berlin i mitten av november, var det många som blev imponerade över den kungliga stjärnglans som hon hade tagit med sig hela vägen från Sverige.

7 saker du inte visste om kronprinsessan VictoriaBrand logo
7 saker du inte visste om kronprinsessan Victoria

Hon chockade dessutom både tyskar och svenskar genom att visa upp sin verbala förmåga, när hon bestämde sig för att riva av ett tal på tyska och visa för alla att hon bemästrade det felfritt.

– Mina starka familjeband till Tyskland och allt tyskt har varit en integrerad del av mitt liv sedan jag var barn. Mina känslor för Tyskland är varma och djupa, sa Victoria på tyska och möttes av vilda applåder.

Annons

Victorias galna succé utomlands

Victorias storstilade succé i Tyskland tycktes inte veta några gränser. Hon hyllades även stort för den svarta klänning, skapad av svenska favoritdesignern Pär Engsheden, och det tillbehör som hon kom med.

Vi pratar självklart om den svarta kappan från finska märket Andiata, som hade ett fall som blev lite av grädden på moset. Hon kompletterade med ett par svarta pump och ett specialgjort hårband.

”Victoria ser fantastisk ut. Älskar kappan, klänningen och accessoarerna”, skrev en person i kommentarsfältet på det kungliga modekonto Royal Fashion Police.

Kronprinsessan Victoria
Kronprinsessan Victoria gjorde storslagen succé när hon besökte Tyskland i förra vecka.

Victoria bäst av alla kungligheter

Nu har Victoria tagit ett ytterligare succékliv, efter att det kungliga modekontot, som delar med sig av kungliga modebilder från världens alla kungligheter, uppmärksammat kronprinsessan lite extra.

Annons

Under veckan har kontot haft en omröstning om vilken kunglighet som haft bäst stil den senaste veckan. Med 98 procent av rösterna har Victoria sopat banan med sitt motstånd – och bevisat vilken modedrottning hon faktiskt är.

Så kul att se!

Foto: TT/Instagram

Annons