Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victorias speciella resa till drottningens hemland

06 nov, 2017, 12:15 
Ellen Myrgård Lindén
Vi vet mer!
Annons

Den 23 november representerar Victoria kungafamiljen i Tyskland. Det är Svenska Handelskammaren, i samarbete med Sveriges Ambassad och Business Sweden, som bjuder in och kronprinsessans besök sammanfaller med utdelningen av Svenska Företagspriset. Det är staden Leipzig som får kungligt besök och resan blir speciell, av flera anledningar. Dels är Victoria mån om att uppmärksamma svenska företag utomlands och dels har drottningens hemland en alldeles speciell plats i hennes hjärta.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Ända sedan kungabarnen var små har ju Silvia berättat mycket om Tyskland och kungafamiljen reser ofta dit privat. Victoria talar dessutom flytande tyska, även om hon sällan får tillfälle att visa upp sina språktalanger i offentliga sammanhang.

Efter prisutdelningen ska hon även delta i en galamiddag. Till denna middag krävs en speciell inbjudan och för icke-medlemmar kostar biljetten 2 250 kronor.

Foto: IBL

 

Annons