Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victorias stora förvandling chockar alla – nya bilderna sprids utomlands

31 jan, 2023, 13:00 

Kronprinsessan Victoria drar blickarna till sig i utlandet.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Under mörka december bjöd kronprinsessan Victoria på en riktig färgexplosion! Signalrött och klargrönt varvades med violett och lysande laxrosa, när hon dök upp i den ena färggranna klänningen efter den andra.

Victorias fantastiska stilresa – så blev hon en modedrottningBrand logo
Victorias fantastiska stilresa – så blev hon en modedrottning

Victoria har i alla tider hyllats för sin kungliga och eleganta garderob. Få lyckas bära upp en sagolik klänning på samma sätt som Sveriges framtida drottning, och hon har dessutom uppmärksammats för sitt sätt att återanvända sina plagg.

Ja, den populära kungligheten har inga problem att ta ut modesvängarna. Hon utstrålar ofta en trendig, men tidlös look och är inte rädd för att använda sig av färgglada plagg.

Annons
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel
Kronprinsessan Victoria dyker gärna upp i färggranna färger.

Victoria har bytt stil

De senaste dagarna har det dock skett ett skifte. När de kungliga uppdragen rullades igång efter nyår har den annars så färggranna garderoben bytts ut mot mer nertonade färger.

I stället har svarta looks och grårutiga kavajer varit Victorias klädmelodi under januarimånaden, något som Svensk Damtidning tidigare uppmärksammat.

Det är en rejäl kontrast till den färgsprakande explosion som kronprinsessan bjöd på tidigare i december.

Kronprinsessans nya look chockar

Victorias nya stil har även uppmärksammats i utlandet. Norska Se och Hör skriver att kronprinsessan gått igenom en helomvandling, och försöker bena ut vad den nya stilen beror på.

Annons

”Sen är det nog så att många klär sig lite efter årstiderna. Januari är ofta lite mörk och grå, men när våren närmar sig blir även färgerna på kläderna starkare”, skriver tidningen.

Kronprinsessan Victorias nya stil
Kronprinsessan Victoria är inte lika färgsprakande som tidigare – men elegansen finns fortfarande där.

Man kan i alla fall konstatera att den eviga elegansen är intakt. Victoria hamnade på en sjundeplats när modeexperten Jan Thomas listade de bäst klädda kungligheterna i världen 2022.

”Det är inget tvivel om att Victoria är fantastisk”, skrev han.

Kronprinsessan Victorias nya stil
Kronprinsessan Victorias nya stil.

Foto: TT

Annons