Victorias stora förvandling chockar alla – nya bilderna sprids utomlands

31 jan, 2023, 13:00 

Kronprinsessan Victoria drar blickarna till sig i utlandet.

Annons

Under mörka december bjöd kronprinsessan Victoria på en riktig färgexplosion! Signalrött och klargrönt varvades med violett och lysande laxrosa, när hon dök upp i den ena färggranna klänningen efter den andra.

Victorias fantastiska stilresa – så blev hon en modedrottning
Victorias fantastiska stilresa – så blev hon en modedrottning

Victoria har i alla tider hyllats för sin kungliga och eleganta garderob. Få lyckas bära upp en sagolik klänning på samma sätt som Sveriges framtida drottning, och hon har dessutom uppmärksammats för sitt sätt att återanvända sina plagg.

Ja, den populära kungligheten har inga problem att ta ut modesvängarna. Hon utstrålar ofta en trendig, men tidlös look och är inte rädd för att använda sig av färgglada plagg.

Annons
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel
Kronprinsessan Victoria dyker gärna upp i färggranna färger.

Victoria har bytt stil

De senaste dagarna har det dock skett ett skifte. När de kungliga uppdragen rullades igång efter nyår har den annars så färggranna garderoben bytts ut mot mer nertonade färger.

I stället har svarta looks och grårutiga kavajer varit Victorias klädmelodi under januarimånaden, något som Svensk Damtidning tidigare uppmärksammat.

Det är en rejäl kontrast till den färgsprakande explosion som kronprinsessan bjöd på tidigare i december.

Kronprinsessans nya look chockar

Victorias nya stil har även uppmärksammats i utlandet. Norska Se och Hör skriver att kronprinsessan gått igenom en helomvandling, och försöker bena ut vad den nya stilen beror på.

Annons

”Sen är det nog så att många klär sig lite efter årstiderna. Januari är ofta lite mörk och grå, men när våren närmar sig blir även färgerna på kläderna starkare”, skriver tidningen.

Kronprinsessan Victorias nya stil
Kronprinsessan Victoria är inte lika färgsprakande som tidigare – men elegansen finns fortfarande där.

Man kan i alla fall konstatera att den eviga elegansen är intakt. Victoria hamnade på en sjundeplats när modeexperten Jan Thomas listade de bäst klädda kungligheterna i världen 2022.

”Det är inget tvivel om att Victoria är fantastisk”, skrev han.

Kronprinsessan Victorias nya stil
Kronprinsessan Victorias nya stil.

Foto: TT

Annons
Annons