Victorias stora succé under statsbesöket – nu hyllas hon

Victorias stora succé under statsbesöket – nu hyllas hon

Victoria förde sig exakt som man förväntar sig av en blivande drottning!

Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 47?
Slå på ljud

Det har varit en intensiv vecka för kungafamiljen som har varit värdar för det spanska kungaparet under deras statsbesök med allt vad det innebär. Välkomstceremonier, galamiddag, föreläsningar och besök på Nobelmuséet är några av de hållpunkter som har stått på agendan.

Kungaparet känner kung Felipe och drottning Letizia sedan tidigare, men det gör även Victoria och prins Daniel. Spanska kungaparet var nämligen gäster på deras bröllop år 2010, ett kärt minne för alla inblandade såklart.

Att Victoria och Daniel skulle engageras i statsbesöket var därför en självklarhet. Vår kronprinsessa representerade som vanligt Sverige på ett alldeles ypperligt sätt. Med självförtroende och grace umgicks hon med gästerna och tog varje chans hon fick att hjälpa till med intrycket av Sverige.

Precis som vi har vant oss vid de senaste åren lyckades hon även otroligt bra med klädvalen under alla tillfällen. På onsdagens statsbankett bar hon en dramatisk aftonklänning och en av sina allra vackraste tiaror, under den efterföljande dagens cocktailparty var hon elegant i svart blus med bara axlar och en vid kjol med blommönster.

Victoria imponerade stort helt enkelt och i sociala medier hyllades hon.

”Förundras varje gång jag ser Kronprinsessan Victoria. Vilken underbar o fantastisk kvinna/tjej. och hon representerar Sverige. Vi har fått den bästa o himla snygg oxå” skriver en användare på Facebook.

”Fin representant för vårt land” skrev en annan.

”The future Queen absolutely stunning! Sweden can be so proud of the Swedish Royal family!” kommenterade en internationell följare.

LÄS MER: Victoria och Daniel på hemlig fest – se bilderna här!

LÄS MER: Sanningen bakom Sofias frånvaro under galamiddagen