Victorias stora utseendeförändring – har skett bara de senaste dagarna

Victorias stora utseendeförändring – har skett bara de senaste dagarna
Kronprinsessan Victoria är hårt pressad att agera som ledare för landet under coronakrisen. Det kan man också se på de nya bilderna av henne.
Annons

Kronprinsessan Victoria sätts just nu på prov som tronarvinge. Vintern är så hård i år. Sverige befinner sig i ett krisläge på grund av coronaviruset – och folket förlitar sig på monarkin för stöd och vägledning.

Annons

Annons

Victoria har levt upp till förväntningarna, bland annat genom att besöka Myndigheten för samhällsskydd och beredskap för att se över det som görs för att skydda landets invånare. Besöket blev dokumenterat för kungahusets officiella Instagram-konto.

 

Annons

Och det råder inga tvivel om att Victoria redan nu axlat sin roll som framtida statschef. Det märker Johanna Lejon, modeexpert på Svensk Dam och någon som har stenkoll på hur kronprinsessan klär sig.

– Det är tydligt, och har blivit allt tydligare de senaste dagarna, att Victoria verkligen klär sig för att inte dra fokus från det viktiga och svåra läge Sverige och världen är i nu. Hon vill att fokus ska ligga på det som spelar roll, på det som diskuteras, inte huruvida hon har något nytt eller dyrt på sig. Det är klokt tycker jag. Och det visar hur Victoria verkligen tar sitt uppdrag som blivande statschef på allvar. OCH att hon även förstår hur viktiga kläder är, vad de kan utstråla och markera, då man är kunglig, säger Johanna.

“Hon kommunicerar med kläder”

Men grunden för Victorias nya stil lades långt före coronaviruset började spridas över världen.

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

12 kommentarer till “Victorias stora utseendeförändring – har skett bara de senaste dagarna”

 1. Kajsa Nilsson skriver: 21 mars, 2020

  Nu får ni väl ändå ge er på tidningen. Victoria är väl inte ngn ledare under denna allvarliga kris? Den som leder landet är Statsministern som, i sin tur, förlitar sig på bl a Folkhälsomyndigheten m fl. Ibland verkar det som om ni på tidningen tror att läsarna är idioter. Märkligt att J T Lindwall som är en mkt skickligt journalist godkänner dyl dravel. Antagligen tar ni inte in detta inlägg…


 2. Surkärring skriver: 21 mars, 2020

  Ärligt talat tror jag de flesta av oss förlitar oss mer på experter än kungahuset. Och de kommunicerar inte med kläder utan kunskap.


  1. josefin skriver: 21 mars, 2020

   Tack surkärring, det har Du helt rätt i – pà bàda fronterna


  2. Anna skriver: 22 mars, 2020

   Precis min tanke! Jag förlitar mig definitivt inte på monarkin för stöd och vägledning i denna fråga…eller någon annan för den delen. Sådana argument är typiska floskler som hovets presstjänst älskar att pracka på oss för att motivera monarkins existensberättigande.
   Jag förstår uppriktigt sagt inte att så många här verkar försvara ett förlegat system som bygger på feodalism och tanken på över- och undersåtar. Själv är jag enbart här för underhållningsvärdet – och för att hålla koll på motståndarsidan.


 3. Mimmi skriver: 21 mars, 2020

  Rollen som statschef kommer hon att klara galant när den dagen kommer. Roligt att se att Daniel & Victoria tillsammans vid dessa tillfällen. De verkar bägge ha samma starka, personliga engagemang för ett tryggare, mer uthålligt, samhälle.


 4. Aveline skriver: 21 mars, 2020

  “folket förlitar sig på monarkin för stöd och vägledning.” Men snälla sluta. Jag lyssnar på vad myndigheterna och deras experter ger för råd.


 5. Minna skriver: 21 mars, 2020

  Kungahusen borde avskaffas


 6. josefin skriver: 22 mars, 2020

  Bilden med flygplanet var fran Förintelse högtidligheter för flera veckor sedan, inte en utstyrsel som kommit de senaste dagarna.


 7. Birthe Vejrum skriver: 23 mars, 2020

  Tænk, jeg synes Victoria ser ud præcis som hun plejer. ;-(


 8. Desirée skriver: 23 mars, 2020

  Kungen har enbart representativa uppgifter! Har inte hört om någon som förlitar sig på kungahuset när det gäller Coronakampen.


  1. josefin skriver: 25 mars, 2020

   Desirée, …..och inte i nàgon annan fràga heller


 9. Daga skriver: 24 mars, 2020

  Minna. Hahaha! Fortsättning följer!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar