Victorias tråkiga besked om Leonore till Estelle

09 feb, 2022, 09:02 
Prinsessan Estelle och prinsessan Leonore

Prinsessan Estelle och prinsessan Leonore har åkt på ett tråkigt bakslag.

Annons
Daniels avslöjande med Estelle & Oscar – nya detaljer om familjelivet på Haga!
Daniels avslöjande med Estelle & Oscar – nya detaljer om familjelivet på Haga!

Prinsessan Madeleine, Chris O'Neill och deras tre barn, prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne, bjöd på en glad överraskning när de dök upp i juli. De firade Silvias födelsedag på en stor fest på Drottningholm och tog emot granarna på slottet av studenterna på SLU i Uppsala.

Sedan bar det av hem till Florida. Men så kom Madeleine tillbaka – ensam.

Det bekräftade hovets informationschef Margareta Thorgren för Svensk Damtidning.

– Vi kan bekräfta att prinsessan Madeleine är i Sverige. Hon är själv utan familjen, hon är här för en privat begravning.

Enligt uppgifter ska det röra sig om en nära väns förälders begravning. En nära vän som även känner Chris O'Neill väl.

Bakslaget för prinsessan Estelle och prinsessan Leonore

Men barnen fick inte följa med, trots att deras kusin prinsessan Estelle snart firar en viktig födelsedag. Den 23 februari fyller Estelle tio – en stor dag i alla barns liv! Och nu får bemärkelsedagen komma bara tre dagar efter att Leonore fyller åtta. Det innebär att kusinerna kunde fått till ett hejdundrande dubbelkalas.

Annons

Nu blir så inte fallet. Det dubbla kalaset blir istället en dubbel besvikelse, för Estelle och Leonore.

Som vår mångaåriga reporter Ellen Mygård Lindén uttrycker det.

– Prinsessan Estelle och prinsessan Leonore är inte bara kusiner. Under åren har de även blivit riktiga bästisar och delar till exempel intresset för att rida. Oscar, Nicolas och Adrienne är enligt uppgifter portade från storkusinernas lekar. När Florida-familjen är i Sverige vill Estelle och Leonore passa på att leka ostört. Det här betyder också att saknaden är extra stor när de inte ses. Nu senast var prinsessan Madeleine hemma i Sverige för en begravning – utan resten av familjen. Victoria är förstås snabb med att förklara sådana situationer för Estelle men besvikelsen att inte få träffa sin kusin, särskilt när de båda snart fyller år, kan inte hjälpas, säger Ellen och suckar djupt.

Annons