Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victorias två helt olika sidor – bilderna visar!

05 nov, 2023, 13:00 
AvGabriella Hall

Wow!

Annons

När Victoria föddes var det inte som Sveriges blivande monark, då bara män kunde ärva tronen. Men tre år senare ändrades det och Victoria blev kronprinsessa.

Sanningen bakom Victorias mystiska smycke!Brand logo
Sanningen bakom Victorias mystiska smycke!

Sedan dess har hon förberett och fortsätter förbereda sig inför sin framtida roll som monark. Och hon gör det med elegans!

På sin 18-årsdag lovade Victoria att alltid vara lojal mot Kungen och riksdagen!

Victoria far genom land och rike, bortom landets gränser och vart än plikten kräver. Och oavsett sammanhang levererar hon.

Annons

Ja, kronprinsessan håller sig inte bara till en sak. Hon kan bära upp otroliga aftonklänningar, men är inte heller rädd för att smutsa ner sig.

Kronprinsessans snabba förändring

Se bara Victorias förändring i slutet av förra månaden. Under loppet av några dagar visade hon upp två helt olika sidor av sig själv.

Först gjorde hon entré tillsammans med prins Daniel och prinsessan Estelle på Christiansborgs slott för att fira prins Christians 18-årsdag. Hon svepte in på slottet i en av hennes tidigare Nobelfests-klänningar matchad med diadem och stora smycken.

Kronprinsessparet och Estelle på prins Christians födelsedagsfest!

För att några dagar senare pulsa runt i snön iklädd kamouflagedräkt och kängor. På kungens uppdrag deltog hon i en fanöverlämning för Norrlands Dragonregemente K4 i Arvidsjaur.

Annons
Victoria passar lika bra in här som på galamiddagar.

Victoria smälter in i miljön

Och det här är inget nytt. Hennes kommande roll rymmer mer än bara festligheter, efter kungen ska hon ta över som Försvarsmaktens främste företrädare.

Redan för tjugo år sedan genomgick kronprinsessan en grundläggande soldatutbildning.

Kronprinsessan under sin soldatutbildning i Södertälje 2003.

Det förväntas av och är en självklarhet för kronprinsessan att närvara på galamiddagar och andra glamorösa sammanhang. Att hon också syns i skogen så pass mycket som hon gör beror på hennes egna intresse.

Annons

Victorias stora intresse

Hennes brinnande engagemang för naturen, hållbarhet och ungas hälsa märks verkligen!

Victoria firar sin 40-årsdag på Solliden 2017. Här bär hon en mer avslappnad klänning jämfört med på prins Christians galamiddag, men allt handlar ju om tillfället och Victoria vet verkligen hur hon ska klä sig därefter!

Efter Victoria vandrat i alla landets landskap, i samband med hennes 40-årsdag, har hon nu börjat med en nationalparksturné.

Victoria och hunden Rio på besök i Tivedens nationalpark!
Annons

Ja, kronprinsessan kan verkligen bära upp vilka kläder som helst. Hon passar också in lika naturligt i vilket sammanhang hon än befinner sig.

Men att hon kan klä sig efter tillfälle innebär inte att hon inte vill eller vågar sticka ut.

Se bara här! När Victoria anlände till Polarpriset 2023, som delades ut på Grand Hotel i Stockholm.

Det bokstavligen lyser om Victoria!

Foto: Patrik C Österberg/TT, Anders Wiklund/TT

Annons