Victorias unika beslut för Estelle – det har vi inte sett förut

Kronprinsessan Victoria gav Estelle ett hedersuppdrag på Victoriadagen.

Slå på ljud

I veckan firades Victoriadagen traditionsenligt på Solliden och kronprinsessan hade hela familjen med sig när det var dags för fotografering utanför slottet.

Estelle och Oscar var båda på strålande humör, och det gick verkligen att se hur Estelle tog täten före sin lillebror, som inte är lika van vid offentligheten. I år fick vi även se prins Oscar följa med till Victoriakonserten för första gången någonsin och även om det i slutet var en lite trött kille som kollade på alla artister så klarade han uppgiften galant!

estelle oscar victoriadagen

BORGHOLM 2021-07-14 Prinsessan Estelle, kronprinsessan Victoria och Prins Oscar p Borgholms slottsruin i samband med firandet av kronprinsessan Victorias fdelsedag.. Foto: Mikael Fritzon / TT 62360

Mikael Fritzon/TT

Estelle fick hedersuppdraget

Förra året minns vi tillbaka på hur Estelle satt mellan sina föräldrar på konserten, vilket självklart är en stor trygghet för en ung flicka. När det i år var dags för prins Oscar att hänga med fick han sitta bredvid Victoria, men istället för pappa Daniel på andra sidan var det Estelle som fick agera stödperson.

Prinsessan tog sin uppgift på största allvar, och passade till och med på att viska några ord till sin lillebror när hon trodde att ingen annan såg. Så fantastiskt hur de gör allt som en familj, vilka förebilder!

LÄS MER: Hovets hemliga plan! Det sker när Victoria blir drottning

LÄS MER: Kika in! Victoria och Daniels lyxrenoveringar på Haga slott

LÄS MER: Krisen bakom Victoria och Daniels kärlekslycka