Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victorias unika beslut för Estelle – det har vi inte sett förut

18 jul, 2021, 18:27 

Kronprinsessan Victoria gav Estelle ett hedersuppdrag på Victoriadagen.

Annons
Estelle får feeling – börjar dansa till ”Hey Mickey”!Brand logo
Estelle får feeling – börjar dansa till ”Hey Mickey”!

I veckan firades Victoriadagen traditionsenligt på Solliden och kronprinsessan hade hela familjen med sig när det var dags för fotografering utanför slottet.

Estelle och Oscar var båda på strålande humör, och det gick verkligen att se hur Estelle tog täten före sin lillebror, som inte är lika van vid offentligheten. I år fick vi även se prins Oscar följa med till Victoriakonserten för första gången någonsin och även om det i slutet var en lite trött kille som kollade på alla artister så klarade han uppgiften galant!

estelle oscar victoriadagen
BORGHOLM 2021-07-14 Prinsessan Estelle, kronprinsessan Victoria och Prins Oscar p Borgholms slottsruin i samband med firandet av kronprinsessan Victorias fdelsedag.. Foto: Mikael Fritzon / TT 62360

Estelle fick hedersuppdraget

Förra året minns vi tillbaka på hur Estelle satt mellan sina föräldrar på konserten, vilket självklart är en stor trygghet för en ung flicka. När det i år var dags för prins Oscar att hänga med fick han sitta bredvid Victoria, men istället för pappa Daniel på andra sidan var det Estelle som fick agera stödperson.

Prinsessan tog sin uppgift på största allvar, och passade till och med på att viska några ord till sin lillebror när hon trodde att ingen annan såg. Så fantastiskt hur de gör allt som en familj, vilka förebilder!

Annons