Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victorias unika klädkollektion har nått butikerna

10 jan, 2017, 14:46 
Agneta Nisbeth
Löp och köp!
Annons

I december meddelade klädjätten H & M att de inlett ett samarbete med kronprinsessparets organisation Gen-Pep. Tillsammans har de tagit fram en sportkollektion för barn och syftet är – givetvis – att peppa barn till ett mer aktivt liv. Nu finns kollektionen, som består av plagg och accessoarer, att köpa i butik och online.

När samarbetet avslöjades berättade H & M:s presskontakt Joanna Morell att företaget blev kontaktade av kronprinsessparet redan förra våren. Då var det ännu ingen som visste att de planerade att lansera initiativet Gen-Pep som alltså ska verka för barn och ungdomars hälsa.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Att Victoria och Daniel väljer att ingå partnerskap med H & M är kanske inte så konstigt. Kronprinsessan var studiekamrat med företagets vd Karl-Johan Persson och han och hustrun Leonie är fortfarande en del av hennes innersta krets. Nu har de alltså även en yrkesmässig koppling till varandra – och ett gemensamt mål att få barn att bli mer aktiva.

Foto: IBL, Instagram.com/gen.pep

Annons