Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victorias vänner firar fem år som gifta

25 aug, 2015, 11:53 
https://image.svenskdam.se/image-5471213?imageId=5471213&width=1320&height=689
Annons
Tatjana-instagram

Prins Nikolaos och prinsessan Tatjana firar sin kärlek lite extra idag. Det var fem år sedan de sade ja vid det romantiska bröllopet på grekiska paradisön Spetses.

Svensk Damtidning var på plats när den vackra bruden Tatjana kom i häst och vagn till den idylliska vitkalkade kyrkan, högt upp på en klippa ovanför det azur-blå Medelhavet.

Spetses

Kvällen var upplyst av färgglada lampor och en magnifik stjärnhimmel blickade ned på Tatjana och Nikolaos som kysstes efter vigseln i kyrkan. Prins Nikolaos av Grekland och hans familj har alltid stått svenska kungafamiljen oerhört nära. Så det var en självklarhet att kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prins Carl Philip och prinsessan Madeleine fanns på plats.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Åsa Bönnelyche
Foto: Stella Pictures

Annons