Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victorias viktiga markering

06 jun, 2016, 17:54 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Kronprinsessan höll ett starkt tal vid dagens medborgarceremoni i Nacka. Läs hennes viktiga ord.
Annons
Victoria-ste1

Kronprinsessan och prins Daniel inledde sitt Nationaldagsfirande med att vara med vid en medborgarskapsceremoni i Nacka Stadshus. De senaste åren har de medverkar vid flera sådana ceremonier och personligen hälsat personer som under året fått sina svenska medborgarskap välkomna till vårt land. Dagens ceremoni inleddes med att kronprinsessan höll tal.

I talet som finns att läsa i sin helhet på Kungahuset.se talade hon om vikten av att värna den svenska demokratin.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– I dag är en högtidlig dag.I dag välkomnar vi er som nya svenska medborgare. Men nationaldagen manar också till eftertanke hos alla svenskar. Gamla som nya.

Annons
Victoria-ste3

– Många människor har kommit till vårt land. I en tid av konflikt och nöd är Sverige en fredad plats.En trygg plats i en orolig värld. Det är en värdefull påminnelse om att uppskatta och att värna de värderingar som ligger till grund för Sveriges välgång.

Victoria-ste2

Av: Liv Sander.

Bilder: Stella Pictures.

Annons