Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vilken babyboom - Christina och Tord har fått ett barnbarn till

19 okt, 2015, 09:31 
Agneta Nisbeth
Annons
oscar-magnuson-ste2-NY

Inte bara Victoria och Sofia väntar smått. Nu har också kungabarnens kusin, Oscar Magnuson och hans Emma, fått tillökning.

Nästa år blir kungaparet farföräldrar för första gången, när prins Carl Philip får barn. Då kan de inte bara titulera sig mormor och morfar, utan också farmor och farfar. Och om de behöver några att fråga om hur det är att vara just farmor och farfar kan de vända sig till kungens syster, prinsessan Christina, och hennes Tord. Häromveckan blev de nämligen – återigen – farföräldrar. Fredagen den 16 oktober föddes sonen Oscar Magnusons andra barn, en liten pojke. Mamma till den lille är Oscars hustru Emma, som vi senast såg på Carl Philips och Sofias bröllop i juni.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
christina-tord-magnuson-ibl

Redan då kunde vi skymta en växande babymage. På dopet häromveckan kom Oscar ensam, av förklarliga skäl. Inte ens en vecka senare föddes ju deras lilla son. Pojken är parets andra barn, sedan tidigare har de tvåårige Albert tillsammans. Om Silvia kallades stormormor häromveckan kan Christina verkligen kallas storfarmor. På bara några få år har hon fått fem barnbarn. Sonen Victor och hans Frida har två småttingar, Gustaf och Vicky har en och Oscar och hans Emma har nu två.

Av Johann Lejon

Foto: Stella Pictures, IBL

Annons