Vilken härlig syn! Vältränade Letizia mår bättre än på länge

drottning letizia kung felipe

Vilken power-drottning! Alla tittade på Letizias under det stora statsbesöket.

Stark, sund och supersnygg! Drottning Letizia, 46, mår bättre än någonsin. I veckan tog det spanska kungaparet emot Perus president Martín Vizcarra och hans hustru Maribel för ett inkommande statsbesök – och vilken värdinna Letizia är! I en pampig lilla galaklänning välkomnade hon presidentparet till slottet och hennes vältränade armar blev utan tvekan kvällens stora snackis.

Vilken power-drottning!

drottning letizia

Wow, Letizia!

För några år sedan var det många som oroade sig över drottningens viktminskning och tunna hår men sedan en tid tillbaka ser hon gladare och starkare ut än någonsin. Letizia har verkligen vuxit in i rollen som drottning och hon och Felipe är så trygga i sitt äktenskap. Precis efter tronskiftet, år 2014, verkade de lite osäkra i sin nya roll som Spaniens kungapar men den perioden känns idag långt borta.

Letizias liv har kantats av en del tragedier. Förförra året berättade Letizias syster, Thelma Ortiz, att hon och maken Jaime del Burgo skulle skiljas efter fyra års äktenskap. Separationen kom inte som någon överraskning då parets synts väldigt lite tillsammans på familjesammankomster. Drottningens andra syster, Erika Ortiz, arbetade på ett tidningsförlag, som ansvarig för ett italienskt konstmagasin. Hon var gift med en skulptör och i februari 2007 begick hon självmord genom att ta en överdos sömnpiller. Erika efterlämnade en liten dotter som heter Carla. Systerns plötsliga död tog förstås hårt på Letizia och hon stöttades av svärmor Sofía.

De tuffa åren verkar ha gett Letizia flera lärdomar och hon tar aldrig någonting för givet. Istället försöker hon leva här och nu och ta vara på varje sekund – både när det kommer till galamiddagar på slottet och fredagsmys med döttrarna Leonor och Sofia.

Läs mer

Spenderar förmögenhet för att se ut som Meghan

Se Marys privata bild på familjens älskling

Här hedrar prinsessan Caroline Karl Lagerfeld

Foto: TT