Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vilken härlig syn! Vältränade Letizia mår bättre än på länge

02 mar, 2019, 12:00 
Ellen Myrgård Lindén
drottning letizia kung felipe
Vilken power-drottning! Alla tittade på Letizias under det stora statsbesöket.
Annons

Stark, sund och supersnygg! Drottning Letizia, 46, mår bättre än någonsin. I veckan tog det spanska kungaparet emot Perus president Martín Vizcarra och hans hustru Maribel för ett inkommande statsbesök – och vilken värdinna Letizia är! I en pampig lilla galaklänning välkomnade hon presidentparet till slottet och hennes vältränade armar blev utan tvekan kvällens stora snackis.

Vilken power-drottning!

drottning letizia
Wow, Letizia!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

För några år sedan var det många som oroade sig över drottningens viktminskning och tunna hår men sedan en tid tillbaka ser hon gladare och starkare ut än någonsin. Letizia har verkligen vuxit in i rollen som drottning och hon och Felipe är så trygga i sitt äktenskap. Precis efter tronskiftet, år 2014, verkade de lite osäkra i sin nya roll som Spaniens kungapar men den perioden känns idag långt borta.

Annons

Letizias liv har kantats av en del tragedier. Förförra året berättade Letizias syster, Thelma Ortiz, att hon och maken Jaime del Burgo skulle skiljas efter fyra års äktenskap. Separationen kom inte som någon överraskning då parets synts väldigt lite tillsammans på familjesammankomster. Drottningens andra syster, Erika Ortiz, arbetade på ett tidningsförlag, som ansvarig för ett italienskt konstmagasin. Hon var gift med en skulptör och i februari 2007 begick hon självmord genom att ta en överdos sömnpiller. Erika efterlämnade en liten dotter som heter Carla. Systerns plötsliga död tog förstås hårt på Letizia och hon stöttades av svärmor Sofía.

Läs mer

Annons