Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vilken kappa är snyggast - Kates eller Marys...?

16 nov, 2011, 13:05 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Kate var först, sedan kom Mary – och så Marie och Victoria…

Rött är sött! Nu satsar Europas prinsessor på en ny modefärg. Och inte vilken kulör som helst – det är kärlekens färg som gäller.

Allt började i Köpenhamn förra veckan. När hertiginnan av Cambridge, Catherine, besökte Unicefs stora lagerbyggnad i frihamnen utanför den danska huvudstaden dök hon upp i en tight lång kappa i en härligt röd färg. Kappan kommer från L.K. Bennett, ett märke som Catherine, precis som vår svenska kronprinsessa, Victoria, burit ett flertal gånger. Färgen klädde henne perfekt och passade mycket väl till hennes bruna tjocka hårsvall.

Annons

Danska kronprinsessan Mary verkade ta till sig av Catherines säkra stil. Bara en vecka efter mötet i Köpenhamn satsade hon också på en röd kappa. Vinterplagget, i en stark röd kulör, påminde en hel del om hertiginnan av Cambridges ytterplagg med sitt skärp och sin långa form men kommer från designern Diane von Furstenberg.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Johanna Lejon
Foto: ALL OVER PRESS, IBL

Annons