Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vilken kunglig babyboom!

15 okt, 2015, 13:57 
Agneta Nisbeth
Annons
victoria-sofia-ste

Kronprinsessan och prinsessan Sofia är gravida samtidigt. Nästa vår föds två nya Bernadotter.

Två kungliga födslar och två kungliga dop. Våren 2016 blir ovanligt händelserik i kungafamiljen. I mars väntas kronprinsessan och prins Daniels andra barn och i april blir prinsparet Carl Philip och Sofia föräldrar för första gången. Sofia som är förstagångsförälder har säkerligen tusen frågor och har säkerligen redan vänt sig till sina svägerskor för bra tips.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
carl-philip-sofia-ste

Goda råd kring graviditet och förlossning är det många som har, men det är väldigt få som vet hur det är att vänta barn när man befinner sig i offentligheten. Sofia och Carl Philip har redan gjort flera officiella uppdrag tillsammans och enligt hovet kommer de fortsätta sitt program under hösten som planerat.

victoria-ibl

Någon som vet hur det är att ha ett tufft schema under sin graviditet är kronprinsessan som säkerligen kommer med många goda råd och tips. När det kommer till själv förlossningen och alla hemliga arrangemang kring den kan prinsparet också få vägledning av kronprinsessan och prins Daniel. De lyckades ju ta sig nästan obemärkta in till förlossningen på Karolinska sjukhuset när de väntade Estelle.

Annons
victoria-ste nobel

En annan kunglig omständighet som Sofia kan vända sig till Victoria för råd är hur man klär gravidmagen i galaklänning. I december kommer både kronprinsessan och prinsessan Sofia vara gravida under Nobelfesten.

Av Liv Sander

Foto: IBL/Allover press samt Stella Pictures

 

 

Av

Foto: Stella Pictures

Annons