Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vilken kyss! Nu är Lussan och Gustav äntligen gifta

02 jun, 2018, 20:01 
Vilken underbar dag – och vilket sagolikt bröllop. Svensk Damtidning önskar nygifta paret Louise och Gustav Thott ett stort grattis på bröllopsdagen!
Annons

Vilket jubel det blev när brudparet kom ut på kyrktrappan! Och mitt i rosenbladsregnet stod nyblivna fru Thott och strålade. Sedan kom den – KYSSEN!

Gästerna kantade gången när de nygifta under ännu mera jubel fortsatte till dagens paradtransport – en flakmoppe! Bakom skramlade ölburkarna i sitt snöre och så gasade Gustav iväg med Lussan på flaket…

Nu är vi vid Tullgarns slott. Här går kungafamiljen och alla de andra gästerna ombord på skärgårdsbåten Siverpilen som har lagt till vid ångbåtsbryggan ute på udden nedanför slottet.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Flaggspelet vajar i kvällsbrisen och alla sorlar förväntansfullt. Nu väntar champagne och mingel före bröllopsfesten.

Foto: Patrik C Österberg

Annons