Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Vilken moderesa! Se Sophies kungliga succéstil

08 sep, 2018, 19:55 
Sophie av Wessex i hatt
Nu applåderar modeexperna igen. Och föremålet för denna beundran är åter igen grevinnan Sophie.Här kan ni själva se Sophies makalösa stilresa. Det är ljusår mellan bilderna!
Annons

Grevinnan av Wessex har gått från klarhet till klarhet. I dag är hon bästis med svärmor, drottning Elizabeth, har en dotter och en son och är fortfarande gift med prins Edward, som ju till skillnad från sina syskon inte har skilt sig. Britterna har tagit grevinnan av Wessex till sitt hjärta. Hon är naturlig, rar och begåvad. Och så har hon gjort en beundransvärd uppdatering av den kungliga garderoben. Hon hyllas gång på gång för sin stil. Dessutom verkar Sophie bara bli yngre med åren.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Prins Edwards hustru Sophie

– Hon ser gladare och mycket ungdomligare ut nu än för tio år sen, säger en brittisk reporter på Daily Mail.

Grevinnan Sophie av Wessex har seglat upp som en riktigt stjärna på den kungliga modehimlen. Hennes stil har gått från tantig till tuff och vi kan säkerligen i höst se fram emot fler kungligt stilfulla kreationer.Här kan ni se hur hon gått från oansenlig grevinna till uppmärksammad stilikon!

Foto: IBL

 

Annons