Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vilken tur att prins Joachim flyttade hem!

18 jan, 2016, 10:40 
Annons
Joachim-aop

Prinsen tar ett allt större ansvar för sina söner Nikolai och Felix nu när deras bonuspappa Martin Jørgerssen har flyttat ut.

Martin-Jorgenssen

Det danska kungahuset må vara ett av de allra äldsta i Europa. I generation efter generation har monarkin genomlevt den ena samhällsförändringen efter den andra. Precis som i de flesta andra kungliga familjer har moderna vindar svept in på slottet Amalienborg med både skilsmässa (prins Joachim och Alexandra) och bonuspappa (Martin Jörgensen. Margrethe har inte varit alltför “amused” över alla turer fram och tillbaka.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Joachim

Drottningen var bekymrad över att prins Joachim gjorde sig av med sitt gods Schackenborg. Men hon sägs däremot vara glad att han och prinsessan Marie flyttat till Köpenhamn. Det var ju nödvändigt med tanke på prins Nikolai och prins Felix. Nu har pappa Joachim närmare till pojkarna och kan träffa dem betydligt oftare. När deras mamma varit ledsen efter separationen behöver Nikolai och Felix extra stöd från familjen.

Foto: Stella Pictures

 

Annons