Vill du jobba som reporter på Svensk Dam? Sök nu!

Vill du vara en del av SvenskDam.se? Vill du få chansen att resa med kungafamiljen till jordens alla hörn? Är du beredd att skriva allt från snabba nyheter om kungligheter till långa texter skrivna för att dra söktrafik? Välkommen att söka årets roligaste journalisttjänst!

Svenskdam.se är redan idag ledande inom sitt område och växer konstant och i snabb fart. Under varumärket Svensk Damtidning finns många olika ben, allt från en otroligt populär tidning och sajt, till en färsk kunglig podd och härliga tv-format.

Om tjänsten

Tjänsten är en nyinrättad roll där du blir en del av teamet bakom Svenskdam.se. Du kommer ansvara för att producera nyheter, skriva snabba artiklar samt få chansen att bevaka den svenska kungafamiljen på nära håll under resor både i Sverige och utomlands. Under lugnare stunder kommer du även ansvara för att skriva och planera texter som kan dra söktrafik under lång tid.

Vem är du?

Vi söker en snabb, prestigelös, målgruppssäker reporter med en examen från Journalisthögskolan (eller motsvarande), och en stark känsla för nyhetsvinklar! Du är idérik och drivs av att vara först. Du älskar dessutom att arbeta med nöjesjournalistik och anser att det är viktigt med redaktionell kvalitet. Du har kunskap i Photoshop samt erfarenhet från relevanta CMS, såsom Escenic, WordPress, SMP m fl. Du har även grundläggande kunskaper i Google Analytics.

Sugen på att söka? Klicka här!