Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vind i seglen efter bröllopet

18 feb, 2016, 09:08 
En av Monacos främste seglare är medlem av furstehuset. Det går bra nu för Pierre Casiraghi, som gifte sig i somras och har sitt på det torra. Även när havet lockar.
Annons
ste_pierre_ca_50

Det har väl inte undgått någon att Pierre Casiraghi gjorde slag i saken och gifte sig med sin flickvän sedan sju år tillbaka, Beatrice Borromeo. Det var i somras. Livet har fallit på plats för denne ädling, som alltid gjort det som förväntats av honom.

Pierre

Fest och glamour är inte alls det som man i första hand förknippar med Pierre. Men studierna gick väl inte helt lysande. Han studerade i Milano men tog aldrig examen.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Pierre12

I stället har han tagit över sin fars affärer och innehar en stor aktiepost i ett antal företag i Monaco. Pierre är modellsnygg och har synts i en reklamkampanj för italienska skor för män, Berluti. Dessutom är prinsessan Carolines yngste son en duktig skeppare. Här ser vi honom delta i “Journe 32a Primo Cup”.

Foto: Stella Pictures, AOP

Annons