Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vogue: "Mary inspireras av Melania Trump"

04 apr, 2017, 15:50 
https://image.svenskdam.se/image-5471672?imageId=5471672&width=1320&height=689
Margareta
Modetidningen kommer med nytt påstående.
Annons

Vem tar egentligen stilinspiration från vem?

Tidningen Vogue har publicerat en artikel där de kommenterar kronprinsessan Marys och drottning Mathildes klädval under statsbesöket i Köpenhamn. Och enligt den framstående modetidningen hade de båda kungliga kvinnorna påverkats av Melania Trumps stil, och kallar deras klädval en “Melania-effekt”.

Mary och Mathilde valde båda två att klä sig i ljust blå kappor med snitt som påminner om modet på 60-talet. Till det bar de ljusa skinnhandskar och ljusa pumps. En stil inte helt olik den som presidenthustrun hade under sin första dag på jobbet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Däremot är Melania Trump starkt inspirerad av Jackie Kennedys snygga 60-talsstil som presidentfru, och kanske är det även därifrån Mary och Mathilde hämtat sina klädval från.

Foto Stella pictures

Annons