Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Webb-tv: Emanuele Filiberto ska få en egen dokusåpa

30 mar, 2010, 10:09 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Prins Emanuele Filiberto underhåller oss med nya projekt.
Prins Emanuele Filiberto underhåller oss med nya projekt.

Prins Emanuele Filiberto har varit och hälsat på bland seriefigurerna på franska Disneyland. Här ser vi honom mäta sina muskler med en superhjälte, men nu sägs det att han har en egen dokusåpa på gång. Han har nämligen blivit en flitig gäst i rutan…

Det är alltid fullt fart på den italienske prinsen Emanuele Filiberto. För några dagar sedan var han på Disneyland utanför Paris och mötte några seriefigurer, innan dess sjöng han åter i tv. Ni kan se ett inslag i videon här nedan. Och nu säger Emanuele att han har en alldeles egen dokusåpa på gång.

– Jag kommer tillbaka i tv till hösten, då ska jag leda ett helt nytt program, en reality-show som jag ska vara programledare för, säger prinsen i en intervju med italienska medier.

Att han fått en del kritik för sin medverkan i alla olika tv-shower bryr han sig inte så mycket om. Han säger sig vara lite som en gås, all kritik bara rinner av honom.

– Det går inte att ta livet så allvarligt, säger han glatt.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Här kan ni se en av alla prins Emanuele Filibertos tv-shower.

httpv://www.youtube.com/watch?v=Fg4WseeQalU

Annons