Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Webb-tv: Prins William - nu själv som fotograf

25 feb, 2010, 10:23 
Agneta Nisbeth
Annons
Prins William med sin fotograf.
Prins William med sin fotograf.

Prins William blev inte bara plåtad för omslaget till Hello, han agerade också själv som fotograf. Ni kan själva se hur det gick till i filmen här.

Prins William blev som vi tidigare berättat om fotograferad för tidningen Hellos omslag för en tid sedan. Nu får vi kika in bakom kulisserna av fotograferingen och det visar sig att även prinsen själv fick agera fotograf under dagen, med den äran ska vi väl också säga.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Prins William på omslaget till Hello.
Prins William på omslaget till Hello.

Den han fotograferade var Jeff Hubbard, mannen på bilden här ovan, det vill säga den som plåtade det nu så berömda omslaget till Hello.

Jeff levde förut som hemlös efter ett sammanbrott och arbetslöshet, men som nu arbetar inom välgörenhetsorganisationen Crisis. 

Fotografierna som togs under dagen ska sedan auktioneras ut vid en auktion på Christies och pengarna därifrån går sedan direkt till välgörande ändamål.


Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over

Ni kan själva se en film från fotograferingen av prins William här

httpv://www.youtube.com/watch?v=BnZ581E1P9c&feature=player_embedded

Annons