Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Webb-tv: Så går det till på ett kungligt bröllop i Brunei

01 apr, 2010, 10:07 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

 

Kungligt bröllop i Brunei.

För tre år sedan var det ett stort kungligt bröllop i Brunei mellan Raja Nazrin Shah och hans Zara Salim Davidson. Bröllopet som varade i tre dagar var som traditionen bjuder, mycket påkostat.

I vår serie om kungliga bröllop har vi nu kommit till Brunei. Det kungliga bröllopet mellan Zara Salim Davidson och Raja Nazrin Shah, kronprinsen Raja Muda of Perak, varade i hela tre dagar i maj 2007. Över 800 gäster var inbjudna av dem både andra kungligheter och sultaner, premiärministrar och presidenter.För alla de som inte fick en inbjudan blev det ändå möjligt att se festligheterna via stora tv-skärmar. Kvällen avslutades med fyrverkerier. Dom har sedan dess fått en son som föddes 2008.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Annons

Foto: IBL

Se själva här hur man firar kungliga bröllop på andra delar av jorden.

httpv://www.youtube.com/watch?v=PuVn5cmxdxc

httpv://www.youtube.com/watch?v=kRJ1iFSFkR0

httpv://www.youtube.com/watch?v=xMY57vqFEfE

Annons