Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Webb-tv: Se vår fotograf Charles Hammarsten i tv

15 jun, 2010, 12:38 
Agneta Nisbeth
Annons

 

Svensk Damtidnings fotograf Charles Hammarsten.
Svensk Damtidnings fotograf Charles Hammarsten.

Imorse var Svensk Damtidnings kungliga fotograf Charles Hammarsten med i SVT:s Gomorron Sverige där han berättade om sitt arbete med att fotografera kungafamiljen.

Fotograf Charles Hammarsten har länge följt kungafamiljen på nära håll, och har tagit mängder av vackra foton på hela familjen ända sedan kronprinsessan var liten. Hör honom berätta om hur det är att arbeta som kunglig fotograf och om hur samarbetet med kungafamiljen går till.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Charles visar några av sina fotografier och berättar bland annat om tricks han tog till när kungabarnen var små och om sitt första möte med Daniel Westling.  Lyssna även imorgon onsdag på Lotta Bromé i radions P4 kl 14 då Charles berättar mera.

Se tv-klippet med Charles Hammarsten här:

Foto: Faksimil SVT

Annons