Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Westlings - nu bland högdjur och kungligheter

17 jun, 2010, 17:22 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons
familjenwestling

Hedvig 11 år och Vera 6 år drillas nu för fullt inför sina uppgifter som brudnäbbar. De är båda döttrar till Daniel Westlings syster Anna som anlänt Stockholm i god tid före bröllopet.

De resterande i den stora släkten Westling kommer till Stockholm först i morgon till regeringens middag för brudpar med gäster. Då kommer Evas syster Anita och hennes man Olle med sönerna Hans och Tommy som är jordbrukare i Alfta. Olles syster Anna-Britta Åström med barnen Hans (bandykung), Anna-Karin och Anders lämnar Bollnäs för Stockholm i morgon.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Daniels kusin Per "Flamman" Westling, gitarrist i Dag Vag, med sin fru Rose-Marie.

Bor i Bjursås

Annons

Olles yngste bror Nils bor i Gävle och är gift med Ann-Catrin. De är föräldrar till barnen Sara som studerar utomlands samt Frida och Andreas som bor i Stockholm och är dom av kusinerna som umgås mest med Daniel och Victoria. Erik är den äldste av Olles syskon och är gift med Birgitta. De bor i Bjursås.

Musiker

Deras son Per är musiker i bandet “Dag Vag” och bor i Stockholm medan sonen Bo startar sin färd i Borlänge och sonen Ove kommer att köra från Säter. Alla hitresta av släkten Westling kommer att checka in på Hotell Reisen på Skeppsbron i Stockholm, medan det är troligt att Olle och Eva, samt Anna och hennes barn bor på Stockholms Slott.

westling_
Olles yngste bror Nils Westling med sin fru Ann-Catrin och två av sina barn. Längst till höger: deras son (och Daniels kusin) Andreas Westling med sin flickvän Amanda Tegnér.

Av Chris Cederlöf

Foto: Stella Pictures och Scanpix


Annons