Westlings - nu bland högdjur och kungligheter

familjenwestling

Hedvig 11 år och Vera 6 år drillas nu för fullt inför sina uppgifter som brudnäbbar. De är båda döttrar till Daniel Westlings syster Anna som anlänt Stockholm i god tid före bröllopet.

De resterande i den stora släkten Westling kommer till Stockholm först i morgon till regeringens middag för brudpar med gäster. Då kommer Evas syster Anita och hennes man Olle med sönerna Hans och Tommy som är jordbrukare i Alfta. Olles syster Anna-Britta Åström med barnen Hans (bandykung), Anna-Karin och Anders lämnar Bollnäs för Stockholm i morgon.

Daniels kusin Per "Flamman" Westling, gitarrist i Dag Vag, med sin fru Rose-Marie.

Bor i Bjursås

Olles yngste bror Nils bor i Gävle och är gift med Ann-Catrin. De är föräldrar till barnen Sara som studerar utomlands samt Frida och Andreas som bor i Stockholm och är dom av kusinerna som umgås mest med Daniel och Victoria. Erik är den äldste av Olles syskon och är gift med Birgitta. De bor i Bjursås.

Musiker

Deras son Per är musiker i bandet “Dag Vag” och bor i Stockholm medan sonen Bo startar sin färd i Borlänge och sonen Ove kommer att köra från Säter. Alla hitresta av släkten Westling kommer att checka in på Hotell Reisen på Skeppsbron i Stockholm, medan det är troligt att Olle och Eva, samt Anna och hennes barn bor på Stockholms Slott.

westling_

Olles yngste bror Nils Westling med sin fru Ann-Catrin och två av sina barn. Längst till höger: deras son (och Daniels kusin) Andreas Westling med sin flickvän Amanda Tegnér.

Av Chris Cederlöf

Foto: Stella Pictures och Scanpix

Läs allt om kronprinsessan Victorias och Daniel Westlings bröllop »