Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Willem-Alexander och Máxima i Italien – Se bilderna!

21 jun, 2017, 13:23 
Agneta Nisbeth
De träffade landets president och Roms första kvinnliga borgmästare.
Annons

Det nederländska kungaparet befinner sig på resande fot och drottning Máxima fick åter klä sig i full gala, med tiara och glittrande juveler. Under tisdagen anlände kung Willem-Alexander och drottning Máxima till Italien.

Kungligheterna åkte från flygplatsen Ciampino till Quirinalpalatset i Rom där president Sergio Mattarella tog emot, tillsammans med sin dotter Laura. De mötte också landets premiärminister Paolo Gentiloni och Virginia Raggi som är den första kvinnan att utses till borgmästare i Rom.

Drottning Máxima bar under dagens program en klänning av sin favoritdesigner Natan, med en matchande, bredbrättad hatt som flera gånger höll på att blåsa bort i vinden.  

Men under kvällens galamiddag, också den på Palazzo del Quirinale, glänste Maxima som vanligt, klädd i en röd långklänning. I dag onsdag fortsätter kungaparets Italienresa, de ska diskutera hållbart mode, kulturfrågor, sport och tala om mat under besök på ön Sicilien och i modets huvudstad Milano.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Se bilderna nedan:

Foto: Stella Pictures

 

Annons