Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Willem-Alexander tittade på när Máxima hoppade i kanalen

11 sep, 2012, 09:09 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Kronprins Willem-Alexander och parets tre döttrar fanns givetvis på plats när mamma – kronprinsessan Máxima hoppade i kanalen för att simma Amsterdam City Swim.

När det var dags för Amsterdam City Swim – en välgörenhets-simning i Amsterdams kanaler – så fanns Hollands kronprinsessa Máxima där för att delta i loppet, iklädd en våtdräkt och med en badmössa på huvudet.

Annons

Familjen på plats

På plats i Amsterdam fanns även hennes familj, det vill säga Máximas make, kronprins Willem-Alexander och parets tre döttrar, prinsessan Amalia, prinsessan Alexia och prinsessan Ariane.

Ni ser dem alla på bilden ovan, precis efter loppet vid målet i Keizersgracht.

Till forskning

Anledningen till att loppet Amsterdam City Swim – som gick på en sträcka av 2028 meter – arrangerades var för att samla in pengar till forskning om den svåra muskelsjukdomen ALS.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons