Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Willem-Alexanders roliga överraskning på födelsedagen

28 apr, 2017, 14:07 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Nu tar familjen efter de andra kungahusen.
Annons

Helgens alla festligheter för den nyblivna 50-åringen Willem-Alexander har knappt börjat, men redan har det Nederländska hovet kommit med en rolig överraskning.

Under samma dag som kungen fyllde år startade hovet en instagramprofil för kungafamiljen. Och den första bilden de la upp var fantastiskt fin, en bild på hela familjen med kungen, drottning Máxima samt barnen kronprinsessan Catharina-Amalia, prinsessan Alexia och prinsessan Ariane på väg till tåget i Tilburg. Och på en enda dag har de nu lagt upp nio bilder!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Nu under fredagen kommer 150 gäster till en pampig galamiddag på det kungliga slottet i Amsterdam. Något som också kommer att direktsändas via Facebook, och givetvis kommer vi även att följa de kungliga gästernas ankomst här på sajten.

 Foto IBL

Annons