Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

William och Kate annonserar efter ny hushållerska

16 mar, 2015, 13:23 
Annons
Carole-ste

Willian och Kate letar efter en ny hushållerska till Anmer Hall – de som söker tjänsten bör ha tålamod och hårda nypor…

Är du lojal, kan putsa silver och sköta hushållets inköp är jobbet ditt. Men du måste också ha ett stort tålamod när det gäller svärföräldrar. Carole Middleton ska nämligen vara på väg att flytta in hos hertigparet.

amner-56

Det har tidigare insinuerats att Kates mamma Caroles ständiga besök på Anmer Hall irriterat personalen. Daily Mail rapporterade för en tid sedan att hushållerskan Amy Wood och hennes man Colin Wood, som arbetat som trädgårdsmästare, plötsligt sagt upp sig helt utan skäl.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
ste_carole_middl_8877790

Makarna Woods jobbade bara fem månader på Anmer Hall, men hade dessförinnan arbetat i flera år i hennes majestäts tjänst på Sandringham.

Bestämda åsikter

Men sortin var kanske inte så plötslig som det först verkade. Carole Middleton ska vara en väldigt bestämd person med mycket åsikter om hur Anmer Hall ska skötas. Och när hertigparets andra barn snart föds planerar hon att flytta in för att ge Kate stöd.

Amner-Hall-7

Makarna Woods tidigare tjänstebostad står nu redo för nästa hushållerska och annonsen ligger just nu ute i tidningen The Lady.

Annons

Barnfamilj med hundar

”Hushållerska sökes till ett stort hem i Norfolk. Vi letar efter någon med tidigare erfarenhet, gärna i ett större privat hem och helst i en barnfamilj med hundar”, kan man bland annat läsa.

downton

Tjänstebeskrivningen leder tankarna till tv-dramat ”Downton Abbey”. I arbetsuppgifterna ingår städning, underhåll av kläder, samt putsning av silver och glas. Hushållerskan står också för samtliga matinköp och tar emot alla bud. Arbetstiderna är måndag till fredag med viss helgtjänstgöring.

Annons
kate-lady

The Lady är Storbritanniens äldsta tidningar och ett säkert kort när det kommer till platsannonser. Den kan jämföras med den svenska tidningen Land som svensk societet gärna annonserar efter sina barnflickor i. Annonserar man i Land vet man att man får sökande som har fötterna på jorden, sägs det.

kate-ste-2

Men det är givetvis ett smalt nålsöga att passera genom om man vill arbeta för William och Kate. ”Diskretion och lojalitet är av yttersta vikt och ett brittiskt körkort är nödvändigt” står att läsa i annonsen.

Läs också mer här>>

Av Liv Sander

Foto: IBL, Stella Pictures, AOP

Annons