Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Är William och Kate på semester i Karibien?

06 feb, 2013, 10:16 
Annons

Palmerna, solen och poolen väntar på William och hans hustru. Men kommer gravida Kate att klara av den långa flygresan till Karibien?

Annons

Enligt brittiska the Sun ska nu Kate och prins William resa till Karibien för en lyxig solsemester. Paret sägs ha bokat en 190 000 kronors-villa på ön Mustique.

Exklusiv avskildhet

Där ska de njuta av lugn och ro, exklusiv avskildhet, privat pool och härlig utsikt över Karibiska havet.

Bor grannar

The Sun skriver också att Kates föräldrar, Carole och Michael Middleton, följer med och har hyrt ett hus i närheten av prinsparet:

– William och Kate hoppas på att hennes tillstånd inte ska hindra dem från att flyga åtta timmar till Barbados och den kortare flygresan därifrån till ön Mustique.

Mår bättre

– För en månad sedan hade en sådan här resa varit helt otänkbar för Kate, så detta är ett tydligt tecken på att hon mår mycket bättre, säger en källa till The Sun.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Favorit i repris

Det är knappast första gången Kate och Wills reser till prinsessan Margrets favorit gömställe. Paret har tillbringat sex semestrar på Mustique under sin tid tillsammans.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: All over press

Läs mer:

Annons