William och Kate välkomnar tillökning i familjen

kate middleton prins william

Tim Rooke/Shutterstock
Prins William och Kate hade precis välkomnat den nya familjemedlemmen när tragedin slog till.
503 Service Unavailable

William och Kate har återigen utökat sin allt större familj tack vare en gåva från hennes bror James Middleton, skriver The Mirror. Det handlar såklart om en hundvalp, närmare bestämt en cocker spaniel!

Paret och deras tre barn är alldeles förtjusta i den nya familjemedlemmen, och enligt tidningen är det prinsessan Charlotte som fick välja vilken valp som skulle få flytta hem till den av alla syskonen i kullen.

Nya hunden – en gåva från Kates bror James

James har fött upp hundar i tio års tid, och han gav dem den åtta månader gamla valpen precis innan deras älskade äldre hund Lupo gick bort.

Den nya valpen är Lupos brorson, så det var alldeles säkert ett välkommet plåster på såren när familjen behövde säga farväl till sin älskade vän.

Lupo föddes i den allra första kullen hos James, och han gav hunden till sin syster när prins William tillfälligt var stationerad på Falklandsöarna. När han gick bort var hela familjen självklart helt förkrossade.

”Sorgligt nog så gick vår hund Lupo bort förra helgen. Han har varit i hjärtat av vår familj under de senaste nio åren och vi kommer sakna honom så mycket. - W & C” skrev William och Kate i ett inlägg på Instagram i december, bara en kort tid efter att den nya valpen flyttat in.