Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Williams gulliga ord om barnen

18 sep, 2017, 13:19 
Rebecca Wictor
Charlotte är enligt prinsen “a little joy of heaven” .
Annons

Prins William besökte i helgen Liverpool’s Aintree University Hospital. Under ett möte med en patient öppnade han upp och berättade gulliga små detaljer kring sina barn egenskaper. Bland annat fick vi veta att George är lite bossig över sin syster, men att hon börjar ta mer och mer plats. Han beskrev Charlotte som  “a little joy of heaven” – en liten bit av himlen, men också att han oroar sig över framtiden.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Jag tror hon kommer ge oss gråa hår när hon blir stor, berättade han, enligt tidningen Daily Star.

Sonen däremot verkar inte bara vara bra på att ge order till sin syster utan ska enligt prinsen även älska att klättra. Han beskrev George som en liten apa. George började skolan förra veckan och William menade att inskolningen är tuffast för föräldrarna.

– De flesta föräldrar gråter floder efter man lämnat, medan barnen faktiskt mår bra, säger han enligt Daily Star.

I vår är det dags för William och Kate att lära känna ännu en prins eller prinsessa, då de är gravida igen. Det blir spännande att se vad det blir för en liten filur.

Foto: IBL

Annons