Williams kupp inför mötet med Harry – efter sveket: "Blir pinsammare än han trott"

16 apr, 2023, 14:00 
Snart återförenas prinsbröderna William och Harry i London under kröningen i London. Men enligt källor planerar prins William en kupp.
Annons

Snart går det inte längre att undvika. Prins Harry och prins William kommer mötas i London under deras fars kung Charles kröning – efter ett långdraget infekterat bråk.

Men några skratt och kramar ska inte Harry vänta sig, det kommer nämligen bli tryckt stämning, säger källor till Daily Mail.

Oj! Här bryter Kate mot kungliga etiketten
Oj! Här bryter Kate mot kungliga etiketten

Därför kommer inte Meghan Markle till kröningen

Recept.se Nyhetsbrev

En utelämnade självbiografi, och en lika avslöjande Netflix-dokumentär senare är det dags för prins Harry att återförenas med sin familj igen. Där sparade han inte på krutet när det kommer till att utelämna detaljer om konflikter i familjen, och familjen borta i Storbritannien uppges inte ha roats av hans utspel.

Inför kung Charles kröning undrade många givetvis om han skulle lägga dusterna åt sidan och ta sig dit, och till slut bekräftades det i veckan att prins Harry kommer, och Meghan Markle stannar hemma.

Annons

Meghan uppges stanna hemma för att sonen Archie fyller år, medan prins Harry väljer att medverka på den historiska dag hans far ska gå till mötes den andra 6:e maj.

Prins Williams plan inför mötet med Harry

Däremot kan det bli en stelare återförening än Harry först tänkt sig. Visserligen måste han vara medveten om att relationen inte är den bästa efter alla turer – men nu verkar det bli värre än han kanske trott.

I alla fall om man ska tro de källor som sajten Daily Mail hört av. De uppger nämligen att kungafamiljen inte planerar att småprata med Harry. På sin höjd blir det artighetsfraser – och sedan iskyla. Specifikt lyfter man att prins William inte har några planer på att prata med sin bror.

"Det kommer bli ännu pinsammare än prins Harry trott" skriver sajten om den stora återföreningen.

Prins William och prins Harry
Det återstår att se hur brödernas möte blir. Nu är det inte lång tid kvar.

Foto: TT

Annons