Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Williams och Kates babylycka! Äntligen växer familjen

27 okt, 2023, 14:30 

Prins William och prinsessan Kate är överlyckliga över nyheten!

Annons

Sommaren 2018 började James Middleton, bror till prinsessan Kate, synas med en ny kvinna vid sin sida. Men det var närmare ett år efter, i samband med Lady Gabriellas bröllop, som de för första gången visade sin kärlek offentligt.

7 föräldratips från Kate och William!Brand logo
7 föräldratips från Kate och William!

Då uppgavs det att paret var otroligt förälskade, men flickvännen Alizee Thevenet hade inget behov av att synas i rampljuset och var inte sen med att ducka kamerorna och dölja sitt ansikte för fotograferna.

Både prins William och prinsessan Kate var väldigt glada att ta del av James Middletons kärleksnyhet – och sedan dess har det rullat på av bara farten: med både frieri och graviditet.

Annons
James Middleton och Alizee Thevenet
James Middleton och Alizee Thevenet.

Gravidlyckan efter tragiska beskedet

Även graviditeten bestämde sig paret för att hålla hemligt. Först i juli berättade paret att de väntar sitt första gemensamma barn, ett besked som kom bara några månader efter att de förlorat sin älskade hund Ella.

Det var en väldigt tuff start på året efter att ha förlorat min älskade Ella, men vi avslutar året med det mest värdefulla lilla tillskottet till vår växande familj”.

”Vi kunde inte vara mer förväntansfulla”, skrev James i ett inlägg på Instagram.

Annons

Fångades på bild med barnvagn

Och nu har James och Alizee välkomnat sitt första barn till världen. Däremot har paret, som så många gånger förr, varit hemlighetsfulla och det är oklart när barnet föddes eller vilket kön barnet har.

Paret fångades på bild när de vandrade med den nyfödda i en barnvagn i Notting Hill.

Enligt Daily Mail är barnet förmodligen bara några veckor gammalt. I september delade Alizee med sig av ett inlägg på Instagram och skrev: ”Det bästa ligger fortfarande framför oss”.

Prinsessan Kate och prins William
Både Kate och William är överlyckliga.

Foto: TT/Instagram

Annons